Sponsors

Via deze pagina willen we mensen of bedrijven bedanken die op één of andere manier een bijdrage leveren aan het verwezenlijken van de doelstellingen van Taekwondo Keumgang Houthalen-Oost 💎🥋en/of de vereniging een warm ❤️ hart toe dragen.

Jullie sponsoring is iets waar jullie heel erg trots op mogen zijn ! Onze jeugdwerking zou nooit zo sterk staan zonder jullie hulp 👊😊🏆 Een hele dikke merci van heel het bestuur, trainers en onze vechtertjes !

Airy

Airy is een bedrijf gespecialiseerd in EPB gerelateerde keuringen en voor- en na service van ventilatiesystemen. Taekwondo Keumgang Houthalen-Oost is Airy dankbaar voor het geloof in onze club. Op naar een mooie toekomst van onze sportieve kampers

Art Dokus

Art Dokus heeft meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, vormgeven en begeleiden van drukwerk en het volledig op maat programmeren van websites. Geniet van onze voordelige pakketaanbiedingen of neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Top-Sport

Het adres voor al uw fitnessapperatuur, voedingssupplementen en vechtsportartikelen regio Hasselt – Limburg. Professionele begeleiding en advies !

BudoKleding.nl

Je partner op de mat !

Carrefour Market Houthalen-Oost

Wens je meer informatie te bekomen ?


%d bloggers liken dit: