Sponsors

Via deze pagina willen we mensen of bedrijven bedanken die op één of andere manier een bijdrage leveren aan het verwezenlijken van de doelstellingen van Taekwondo Keumgang Houthalen-Oost 💎🥋en/of de vereniging een warm ❤️ hart toe dragen.

Jullie sponsoring is iets waar jullie heel erg trots op mogen zijn ! Onze jeugdwerking zou nooit zo sterk staan zonder jullie hulp 👊😊🏆 Een hele dikke merci van heel het bestuur, trainers en onze vechtertjes !

Airy

Airy is een bedrijf gespecialiseerd in EPB gerelateerde keuringen en voor- en na service van ventilatiesystemen. Taekwondo Keumgang Houthalen-Oost is Airy dankbaar voor het geloof in onze club. Op naar een mooie toekomst van onze sportieve kampers

Schilderwerken Schouteden

Fijne schilderwerken, schilderwerken met oog voor detail of decoratieve technieken die je interieur meerwaarde geven? Reken maar op Schilderwerken Schouteden! Wij staan garant voor piekfijne schilderwerken in de ruime regio Limburg. Binnen- of buiten schilderwerken? Laat het maar aan ons over! 

Een totaalaanpak van A tot Z 

Zowel binnen als buiten zijn we thuis in alle mogelijke schilderwerken. Maar we doen veel meer. Behangen, je gevel renoveren of een andere klus? Samen met onze partners realiseren we het. 

Sketch Studio

The one-stop shop for all real estate professionals !

Cavallo Workwear

Cavallo Workwear is een one-stop-shop voor werkkleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en promotietextiel.

  • Comfortabele, veilige en stijlvolle werkkleding – afgestemd op de noden van jouw werknemers.
  • Collecties van de beste merken – aangepast aan jouw wensen en je bedrijfssector.
  • Correcte prijs voor kwaliteit en service – online of in een persoonlijk gesprek.
  • Complete oplossing – op maat en gepersonaliseerd met jouw logo.
Ramen Atelier

Ramen weerspiegelen de ziel van een gebouw en van de mensen die er thuis zijn. Bijgevolg vertelt dit veel over jou als persoon… jouw visie en kijk op de wereld. Ben jij doorsnee of uniek? Onze missie is om jouw ramen op maat te maken zodat het resultaat, net als jij, tot de verbeelding spreekt!

Hiermee starten we het best bij ons in de toonzaal of bij jou ter plaatse.

BudoKleding.nl

Je partner op de mat !

Elpé

Eén adres voor al je electrotechnieken !

Carrefour Market Houthalen-Oost

Wens je meer informatie te bekomen ?


%d bloggers liken dit: